Zondagavond is er een gezamenlijke openluchtdienst van de Hervormde en Gereformeerde kerk bij de fam. Wessels aan de Enterveenweg 7.  Het thema van deze dienst is: ‘God is niet ver weg!’ en we lezen daarbij Paulus’ toespraak op de Areopagus in Athene uit Handelingen 17. Het combo verzorgt de muzikale begeleiding. De liturgie voor deze dienst is te downloaden op je mobiel via deze link. Voor ‘mobielloze’ gemeenteleden is er ook een gedrukt liederenblad beschikbaar. Aangezien het een openluchtdienst is, verdient het aanbeveling om zelf een stoel of een kleedje mee te nemen om op te zitten. Omdat het al wat vroeger donker begint te worden, starten we de dienst een half uur eerder om 18.30u. Voor aanvang van de dienst is er koffie. En er is na afloop nog gelegenheid om na te praten en wat te drinken. Deze openluchtdienst is ook een goede gelegenheid om een kennis, vriend of vriendin mee te nemen die wellicht minder bekend is met het christelijk geloof. Iedereen is van harte welkom!