Bijzondere diensten commissie

De Bijzondere Diensten Commissie heeft als doel om zoveel mogelijk mensen aan te spreken binnen onze kerk, maar óók daarbuiten. We willen graag op verschillende manieren proberen mensen in aanraking te laten komen met het geloof of hun geloofsleven te versterken. Hen stimuleren een persoonlijke relatie met Jezus aan te gaan. Mensen te motiveren om (weer) naar de kerk te gaan, omdat je hiermee de relatie met God en de gemeente uitbouwt.

Daarom organiseren wij elke eerste zondag(avond) van de maand, in een open en welkome sfeer, een ‘bijzondere’ kerkdienst. Een plek waar geloofsleven geïnspireerd wordt en je ‘spirit’ krijgt om samen met God verder te gaan. Voorbeelden van bijzondere diensten zijn een ‘De Wereld Draait Door’-dienst waarbij de jeugd verschillende stellingen met gemeenteleden bespreken, een prikkelende dienst met een zanger of zanggroep, zoals Reyer, Burgeon en Joke Buis, een  Compassion-dienst met een enthousiaste spreker, een openluchtdienst en een zangdienst met gekozen liederen door jullie.

In de commissie nemen ongeveer 6 leden plaats. Om lid te kunnen worden van deze commissie hoef je geen belijdend lid te zijn. Interesse? Laat het ons weten!

Wij, als Bijzondere Diensten Commissie, zijn natuurlijk altijd op zoek naar de wensen van onze gemeenteleden, en we zijn dan ook erg benieuwd naar jullie ideeën en/of mening over onze diensten. Neem daarom gerust contact op via bijzonderediensten@gereformeerdekerkenter.nl.

We zien je graag bij één van onze diensten. Weet je welkom!