We zijn verheugd u te informeren dat we voor de ambtsdragersverkiezingen van 2024 een nieuwe stap hebben gezet in de richting van modernisering en gebruiksgemak. Naast het vertrouwde papieren formulier bieden we nu ook de mogelijkheid om uw stem digitaal uit te brengen via ons nieuwe online formulier.

Met deze digitale aanvulling op het traditionele proces hopen we de deelname aan de ambtsdragersverkiezingen toegankelijker te maken voor al onze gemeenteleden. Het digitale formulier is eenvoudig in te vullen, veilig en biedt u de flexibiliteit om uw stem uit te brengen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Om gebruik te maken van het digitale formulier, klikt u op de link onderaan dit bericht of scant u de QR code, en volgt u de instructies voor de ambtsdragersverkiezingen. We begrijpen dat sommige gemeenteleden de voorkeur geven aan het vertrouwde papieren formulier, en daarom behouden we deze optie ook dit jaar. Beide formulieren zullen resulteren in een geldige stem, zodat u kunt kiezen welke methode het beste bij u past.

Uw betrokkenheid bij de ambtsdragersverkiezingen is van groot belang voor de toekomst van onze kerk. We waarderen uw deelname en moedigen u aan om gebruik te maken van de nieuwe digitale mogelijkheid om uw stem uit te brengen.

Link: https://form.jotform.com/240044198464356