Update: In verband met de weersomstandigheden is besloten om de openluchtdienst van 7 juli naar binnen te verplaatsen.

Schrijf het alvast in uw agenda: zondagavond 7 juli is er samen met de Hervormde gemeente een openluchtdienst bij het Hervormde Kerkgebouw.  Dit keer is voor deze locatie gekozen om als gemeenten meer zichtbaar te zijn naar het dorp. Voor heel wat Entenaren is de drempel van een kerkgebouw nog te hoog. Wellicht durven uw buren of vrienden toch aan te schuiven, als u ze uitnodigt voor de openluchtdienst bij de kerk.

We lezen het wonderlijke verhaal uit Genesis 6 over de godenzonen die de dochters van de mensen huwen. Met een knipoog naar de komende EK-finale is het thema: ‘De godenzonen van… (en vult dan het team maar in wat volgens u de EK-finale gaat winnen.’

We willen u vragen een eigen krukje, stoel of handdoek mee te nemen om op te gaan zitten. De dienst begint iets voor 19.00u met wat liederen voorafgaand aan de eigenlijke dienst. Na afloop van de dienst kunnen we met elkaar napraten onder het genot van een kopje koffie, thee of fris. Weet u van harte welkom! En denk er eens over na of u ook iemand mee zou kunnen nemen naar deze openluchtdienst.