Zondag lezen we met elkaar Lukas 15. Het verhaal van de vader en zijn twee zonen. ’s Morgens focussen we op de jongste zoon, ’s avonds op de oudste zoon én de vader. Wil je dus echt begrijpen wat dit verhaal ons vandaag de dag allemaal te zeggen heeft, dan zit er niets anders op dan komende zondag twee keer naar de kerk te komen

?

Weet je in elk geval van harte welkom

?

Lees thuis gerust alvast Lukas 15 : 1-3 en 11-32 en bedenk voor jezelf wat je van dit verhaal vindt, van de oudste en de jongste zoon én van hun vader.

In de beide diensten, en in het Reggedal, vieren we met elkaar het Avondmaal. Nog een goede reden om zondag de beide diensten niet te missen en ons te oefenen in de onderlinge gemeenschap van broers en zussen.

Floris den Oudsten v.d.m.
predikant Gereformeerde Kerk Enter 
contactgegevens:
Rijssenseweg 11 7468 AA Enter
0547-381384