‘Hacksaw Ridge’ vertelt het waargebeurde verhaal over Desmond T. Doss. Desmond was een Amerikaanse legerdokter die zich op het slagveld van 1942 bevond, maar weigerde om te moorden en wapens te dragen. Tijdens de slag om Okinawa wist hij 75 mannen te redden, gewonden te evacueren en werd hij een oorlogsheld die risico’s nam om de levens van zijn kameraden te redden.

Op vrijdagavond 13 april willen we met elkaar deze indrukwekkende film bekijken in de kelder van Ons Centrum. Jij én jouw vrienden zijn van harte welkom. Ook als ze niet naar de Follow Me kwamen of lid van ons kerk zijn, iedereen is van harte welkom.

Laat even aan Jos ten Hove weten of je er bij hoopt te zijn.
Geef je op via onderstaande filmknop.

Wel zin in een gezellige avond zonder deze heftige film? Ook welkom, in de chillhoek 😉

Inloop vanaf 19.15u, start film vanaf 19.30u

We hopen jou en jouw vrienden te ontmoeten.

Hartelijke groet,
De mentoren van Follow Me

p.s.
De film is officieel vanaf 16 jaar. Overleg eventueel met je ouders als je jonger bent.