Waarom heb je kleren aan? Waarom heb je deze kleren aan? Heb je altijd deze kleren aan? Heb je altijd dezelfde kleding aan, of het nu voor een feest, sporten, zwemmen of werk is?

Waarmee je je bekleed, welke kleren je aan hebt, laat zien wie je bent, waar je voor leeft en het is ondersteunend bij wat je doet.

Met Christus bekleed worden, laat zien wie je bent, van Christus, waar je voor leeft en het helpt om te leven zoals Christus wil. Bij de doop worden we met Christus bekleed, de doop laat zien (van) wie je bent, voor wie je leeft en het helpt om te leven als Gods kind.

Daarover nog veel meer in de ochtenddienst n.a.v. Galaten 3:26-4:7.

Om het voor de kinderen nog duidelijker te maken, hebben we een mysterie-guest… Dus zorg dat jij er bent met je (klein)kinderen. Voor de allerkleinsten is er crèche in de kelder van Ons Centrum, voor de kinderen van de basisschool is er kindernevendienst.

Floris den Oudsten v.d.m.
predikant Gereformeerde Kerk Enter