We hebben goed nieuws!

Voor iedereen die op zoek is naar geloofsverdieping of hoe doen we dat: geloven van maandag tot en met zondag of andersom? Dit was de wens van veel gemeenteleden op onze laatste gemeenteavond.

We willen starten met kleine groepen bij mensen thuis, eventueel samen eten en ons geloof delen. We willen dit doen naar aanleiding van het boekje; Durf Daniël te zijn. Om zo te leren hoe wij dat zouden kunnen invullen als christenen.

Hoe heeft Daniël zich staande gehouden midden in een samenleving vol afgoderij en weerzinwekkende praktijken?
Daniël werkte volgens een opvallende strategie die ook wij goed kunnen gebruiken in onze tijd. Lever je niet uit aan de wereld, maar sluit je ook niet op in je eigen wereld of christelijke bubbel. Stevig verworteld in God, ben je in staat om je takken breed uit te laten waaieren naar de wereld.

Durf Daniël te zijn. Daartoe willen we je uitdagen met dit nieuwe gespreksboek vol achtergrondinformatie en prachtige foto’s.
Daarbij komen allerlei vragen aan de orde: Hoe kan ik Jezus navolgen buiten mijn christelijke bubbel? Zijn er christelijke principes waar niemand aan mag komen? Zie ik God al werkzaam in de (niet- gelovige) wereld en hoe kan ik daarbij aansluiten?

Er is hoop voor de kerk!

Meld je aan voor de informatieavond op woensdag 30 september om 20.00 uur in Ons Centrum, iedereen is echt van harte welkom.

Henk & Manna ter Harmsel

mannaterharmsel@hotmail.com / t 06 400 44 367

Herman & Herma Pluimers

hermapluimers@concepts.nl / t 06 221 297 20