Aanstaande zondag 4 oktober organiseert de bijzondere diensten commissie een boswandeling met als thema “Schatzoeken”. Trek je wandelschoenen uit de kast en wandel gezellig met ons mee! Iedereen is van harte welkom om deel te nemen. 

Programma

Vanaf 15.00u kunt u de route van de boswandeling ophalen bij “de Poort van Twente” te Rijssen (Tichelweg). Hier kunt u ook uw auto of fiets parkeren. Er zijn meerdere afstanden waar u uit kunt kiezen. De boswandeling is zowel leuk voor kinderen / gezinnen als voor volwassenen. Kinderen vullen namelijk hun eigen schatkist! Dit is een eierdoos waarbij meerdere onderdelen gevonden moeten worden tijdens de route. Volwassenen kunnen meedoen met de “Emmaüsgangers”. Daarnaast zijn er allerlei verrassingen tijdens de route, denk bijvoorbeeld aan muziek. Bij aanmelding volgt meer informatie over het programma. 

Aanmelden

Meld je nu aan via de volgende link: https://forms.gle/1Yw4Apo6BmcnJDrCA 


Neem bij vragen contact op met bijzonderediensten@gereformeerdekerkenter.nl of 06-37287533.

We zien jullie graag op zondag 4 oktober!