Helaas kan de Vakantie Bijbel Week dit jaar niet doorgaan in de normale vorm, maar daar hebben we iets op bedacht. Van maandag 10 augustus tot en met zondag 16 augustus kun je meedoen aan de digitale VBW. Hierbij krijg je een goodiebag, kun je meedoen met de Henkie show en kun je meedoen aan verschillende challenges. Geef je vòòr 11 juli op en mail naar vbw@hervormdenter.nl met daarin je naam en adres.

Daarnaast wordt er vanuit de Vakantie Bijbel Week commissie op zaterdag 15 augustus een fotopuzzeltocht / fietstocht georganiseerd. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om hier aan deel te nemen.  

Tussen 14.00 en 15.00u kan je de route van de fietstocht ophalen bij “de Lee”. Deze route, van ongeveer 14 km, gaat langs de mooiste plekjes rondom Enter. Let onderweg goed op voor de fotopuzzeltocht! Tijdens de fietstocht zijn er voldoende rustpunten en wordt er gezorgd voor wat versnaperingen en wat leuke spelletjes en opdrachten voor de kinderen. Meld je vooraf wel even aan via het online formulier (gecommuniceerd via FaceBook en de website): .

Neem bij vragen contact op met vbw@hervormdenter.nl. We hopen jullie allemaal te zien bij de digitale VBW en natuurlijk op zaterdag 15 augustus!