Yes! De catechisatie gaat binnenkort weer beginnen!
Alle tieners in de leeftijd van 15-20 jaar krijgen deze week een uitnodiging mét opgavestrookje. Graag opgavestrookje inleveren voor a.s. vrijdag bij dominee Floris Den Oudsten, Rijssenseweg 11. Of meld je aan via dit online formulier.

Alle ouders van tieners in de leeftijd van 15-20 jaar worden komende zondagmorgen 10 september na de kerkdienst in Ons Centrum verwacht. Dan wordt kort uitgelegd hoe de vernieuwde catechese dit seizoen georganiseerd wordt en waarom uw tiener dit niet mag missen 🙂
Alle tieners in de leeftijd van 15-20 jaar verwachten we dinsdag 19 september om 19.30u in Ons Centrum.

De jongeren van 21 jaar en ouder krijgen volgende week een uitnodiging. Zij worden op maandag 18 september verwacht in Ons Centrum. Ook als je al belijdenis hebt gedaan, ben je van harte welkom. Ook hiervoor kun je je online opgeven.