“En het geschiedde in die dagen…”

Wat weten we over ‘die dagen’ waarin Jezus geboren wordt?

Zondagmorgen denken we na over de dagen en de wereld waarin Jezus geboren gaat worden. Om nog beter te begrijpen wat er op Kerst gebeurt en waarom dat zo belangrijk is. We komen keizer Augustus, de slang en het kruis tegen op weg naar Kerstfeest als we lezen uit Lukas 2 en Johannes 3.

Het Kinderkoor EigenwijZ verleent medewerking aan de dienst. Daarnaast is ook bij de opzet van de dienst gedacht aan de (gezinnen met jonge) kinderen. Dus een extra reden om zondagmorgen als gezin/familie er bij te zijn. Vanwege de interactieve en korte preek gaan alleen de kinderen van groep 1-4 naar de kinderkerk en komen de kleinsten uit de crèche meezingen bij het laatste lied ‘Vrolijk Kerstfeest iedereen!’

Welkom in de Gereformeerde Kerk, Rijssenseweg 13, zondagmorgen 23 december om 9.30u.

Floris den Oudsten v.d.m.
predikant Gereformeerde Kerk Enter 
contactgegevens:
Rijssenseweg 11
7468 AA Enter
0547-381384