Openluchtdienst bij de Lee ‘met volle teugen’
m.m.v. Promises en Eric Braamhaar

Zondagmiddag 24 juni zal bij goed weer een Openluchtdienst gehouden worden bij De Lee.

Vanaf 13.00u is er de mogelijkheid om te genieten van de verschillende wandel- en fietstochten die zijn uitgezet. Rond 15.00u begint de Openluchtdienst zelf. Het koor Promises verleent muzikale medewerking en wethouder Eric Braamhaar verzorgt de Schriftlezing. Psalm 23 staat centraal, de Herder en de schapen. We proberen door de romantiek heen te lezen en zullen dan zien dat het herderschap zwaar werk is en dat schapen eigenwijze dieren zijn… Waar zitten wij dan in dit verhaal?!

Iedereen is van harte welkom. Iedereen, dus ook jij die misschien nooit naar een kerk gaat. Alle dorpsgenoten mogen mee komen genieten van deze openluchtdienst. Daarom zijn we ook heel blij dat wethouder Braamhaar de Schriftlezing verzorgt. Wethouder van en voor iedereen in een dienst die óók van en voor iedereen is. Weet je van harte welkom om met volle teugen te genieten!

Voor meer info zie www.gereformeerdekerkenter.nl en/of de Facebookpagina.

Floris den Oudsten v.d.m.
predikant Gereformeerde Kerk Enter

contactgegevens: