De Gereformeerde Kerk zat afgelopen zondagavond afgeladen vol met nieuwsgierigen die de nieuwste Elvisdienst voor dit seizoen ,“SoulTime”, wilden bijwonen. “Elvis in Chuch” bestaat sinds 2009 uit een groep enthousiastelingen die de gospelsongs van Elvis Presley elke keer weer in een nieuw jasje gieten. Afgelopen weekend was Enter aan de beurt en het werd een memorabele bijeenkomst. Op een werkelijk fantastische wijze liet “Elvis in Chuch” zien hoe het thema “het verlangen naar rust voor de ziel in een steeds hectischer wordende wereld” middels de (gospel)songs van “The King” kan worden neergezet. Met daarnaast af en toe een zijweggetje naar nummers  van onder andere Stevie Wonder, Van Morrison en Coldplay, plus een fantastische visuele bijdrage door plaatsgenoot Daan Visser. Het werd zondagavond een aaneenschakeling van hoogtepunten waarbij vooral opviel hoe “Elvis in Church” (met ds. Arjen van der Spek (Zwartsluis) als voorganger) deze Elvisdienst tot in de kleinste puntjes naar een zeer hoge kwaliteit heeft gedirigeerd.