Zondagmorgen een nieuwe aflevering in de soap ‘Jozef’ : de ‘gelukszoekers’.

Gelukszoekers kennen we, want die zijn van alle tijden. Mensen die huis en haard verlaten om van andermans overvloed een graantje mee te pikken. Deze zondag is de collecte voor zulke gelukszoekers, die gelukkig in hun eigen land blijven. En andere gelukszoekers laten we lekker verdrinken. Al hebben we nu met onze goede vriend Erdogan een deal gesloten dat hij zorgt dat er gewoon niemand meer in een bootje stapt.

Goed mogelijk dat bij die gelukszoekers ook een oude vader zei : waarom kijken jullie elkaar aan?! Zie ik heb gehoord dat er toekomst in Europa is, trek erheen en verwerf daar een toekomst voor ons, zodat wij in leven blijven en niet sterven. Want daar hebben ze vertrouwen in de toekomst, tenminste, de Nederlandse regering.

Zondagmorgen lezen we Genesis 42. Hoe Jakob en zijn zonen via de welbekende karavanen naar Egypte, die vervelende broertjes meenemen, horen van graan die te koop is in Egypte… Hoe zal dat aflopen?

Iedereen is van harte welkom  zondagmorgen om 9.30u in de kerk. Voor de kinderen is er kindernevendienst, voor de allerkleinsten crèche in de kelder van Ons Centrum.