Dit heb je gemist! Een bomvolle kerk met zelfs sta-plekken. Het laatste optreden van Yadah die ons vaak heeft geholpen om bijzondere jeugddiensten waaronder deze, waarvoor hartelijke dank. Compassion Nederland werd onder de aandacht gebracht door Ellis Getkate volgend jaar de Muskathlon Ellis Ethiopië 2018 in Ethiopië gaat mountainbiken. Wij als gemeente maar ook zeker jij kan haar sponsoren. Meer informatie over hoe je haar kunt sponsoren komt op onze website en Facebook pagina. Gor Khatchikyan de spreker van vanavond vertelde zijn verhaal wat zeker de moeite is om nog is te beluisteren. Dit kan via onze website www.gereformeerdekerkenter.nl /uitzending gemist. De onmisbare zegen door Floris Den Oudsten die we elke week mee krijgen. Kortom een bijzondere mooie en waardevolle jeugddienst. Ben jij er de volgende x ook (weer) bij? Houd onze Facebook pagina en website in de gaten voor de laatste updates en evenementen.

https://youtu.be/vzFx7aZdRRs